Alta Tensión

Written by

2-6 jugadors – 120 minuts. L’Alta tensión es un joc clàssic de Friedmann Friesse, on som a càrrec d’una empresa de subministrament d’electricitat. Si, ja sé que la temàtica impacta en un primer moment… El joc combina diversos mecanismes diferents per assegurar-se de que es manté cert equilibri entre els jugadors. Tot i això, el joc té una petita corba d’aprenentatge al principi que es pot dominar al cap d’un parell de partides.
En una primera fase, es faràn les subhastes de les centrals elèctriques. És important saber quan comprar-ne i quan abstenir-se. Després comprarem matèries primes que fan el fet de combustible per les centrals elèctriques. Finalment, construirem a les diferents ciutats del mapa (EUA o Alemanya). El mapa de EUA queda una mica estrany amb molts jugadors… potser hauriem de jugar a Alemanya la pròxima partida.
L’ordre de torn depèn de la nostra expansió pel taulell… a més expansió, menys privilegis per la subhasta o la compra de matèries primes.

Power Grid

Power Grid
79.5

Ganes de jugar-hi

0/10
  Article Categories:
  Jocs · Novetats

  Comments

  • Un joc que una vegada superat l’impacte inicial, et deixa ganes de jugar-hi més i més…. sobre el mapa d’Alemanya jo m’apunto a jugar-hi.

   Xavi 27 de setembre de 2017 7:35 am
  • Si, això de jugar 5 persones en només mig mapa de estats units va ser una bogeria. A veure si el d’Alemanya está més repartit…

   Alex 27 de setembre de 2017 2:17 pm
  • Ganes de jugar-hi

   9.00

   Joc aparentment simple però complexe fins a l’extenuació si ets un obsessiu.

   Divertit i amb la durada correcte.

   Un Must-have!

   Xavi 4 d'octubre de 2017 10:56 am
   • M’agrada la relació entre “complexe fins a l’extenuació” i “un must-have!”… no son afirmacions que es vegin juntes gaire sovint.

    Alex 5 d'octubre de 2017 7:32 am
  • Ganes de jugar-hi

   7.50

   Depèn de si ets o no un “hard-gamer” xD. En conec alguns que, si no els surt fum del cap, ni es plantegen jugar!

   Un joc per a jugar com a plat únic de la vetllada o, com a molt, amb un filler ràpid i fàcil al finalitzar. Necessita una bona dosi de concentració i càlcul si pretens guanyar la partida. És molt bo, no li hi poso més nota a “ganes de jugar-hi” perquè és d’aquells jocs que t’ha de caure en un dia que estiguis despert i en plena forma per a jugar-hi bé, no és un joc per a tots els dies.

   Andy 13 d'octubre de 2017 5:56 pm
  • Ganes de jugar-hi

   7.00

   cansinos

   Víctor Riverola Rodriguez 2 de novembre de 2017 8:04 am
   • fora bromes, algun dia tinc ganes de tornar-lo a probar i treure’m la mala primera impressió que vaig tenir…

    Víctor Riverola Rodriguez 2 de novembre de 2017 8:05 am
   • Ganes de jugar-hi

    8.30

    Bé, no es la meva intenció el fer-me cansino. Si que crec que és un bon joc pero entenc que cadascú tenim els propis gustos.
    Igual que el hobbit Tales no es el meu tipus de joc, i no el proposaré…

    Alex 4 de novembre de 2017 5:49 pm

  Leave a Comment