Blood Rage – un Euro de lluites

Written by

A Blood rage, cada jugador controla un clan de Vikings. Quan arribi Ragnarök, la fi del mon, hem de sortir per la porta gran, amb una mort gloriosa i assegurar-nos el nostre lloc al Valhalla, al costat d’Odin. Farem invasions i saquejarem pobles. A més es poden complir missions mentre millorem les estadístiques del nostre clan o simplement suicidar-nos per aconseguir punts (això últim no sembla gaire gloriós, no?).

Es tracta d’un Kickstarter (també conegut com a Hypestarter) del 2015, amb múltiples premis durant finals del 2015 i el 2016. No es habitual veure un eurogame amb batalles i figures tant espectaculars com aquestes:

De 2 a 5 jugadors. de 60 a 90 minuts. Tot i que la primera partida ha passat de llarg de les 2 hores amb l’explicació i l’analàsi-paràlisi inclosos. Al principi es fa servir un mecanisme de drafting per a repartir les cartes i a partir d’aleshores gestionarem els punts d’acció (Rage) que tenim per poder envair o jugar nous jugadors… o noves habilitats.

La primera partida va acabar amb una victòria aplastant d’en Victor, que va aconseguir 50 punts extres per les estadítisques del clan i 30 punts extres per tenir molts guerrers al taulell… La partida es va fer una mica llarga per l’anàlisi-paràlisi ocasional que es dona i va haver-hi un parell d’errors de regles.
Tot i així, sembla que en general el jugadors van gaudir la partida.

Blood rage

0.00
Blood rage
78

Ganes de jugar-hi

0/10
  Article Tags:
  Article Categories:
  Jocs

  Comments

  • Ganes de jugar-hi

   10.00

   Un joc amb una estètica immillorable i de mecànica força senzilla i efectiva

   Víctor Riverola Rodriguez 15 de març de 2018 10:19 am
  • Ganes de jugar-hi

   5.90

   La temática és genial i bastant representativa de la mitologia nòrdica.
   En general el joc m’ha agradat però crec que una revió de les cartes upgrade li aniria molt bé ja que algunes desequilibren molt el joc.
   En general és un joc senzill però les regles abarquen molts aspectes i no és tant concentrat (com alguns jocs densos) i fa que a la primera partida sigui difícil recordar-ho tot.
   A veure si a la próxima, ara que janho tindré més per ma, entenc més el joc. De moment però el veig desequilibrat.

   Hèctor Planas 15 de març de 2018 4:40 pm
   • He estat llegint FAQ i informació sobre el joc per comprovar què feiem malament… molts jugadors es queixen d’aquesta o d’aquella carta i poders… Però hi ha un que ha dit una frase molt bona i sembla que tothom està d’acord: “half of the cards are overpowered”. I realment, hi havia moltes cartes molt poderoses, tots en vam tenir alguna/es, l’únic que no les vam saber/poder posar en pràctica.

    Alex 15 de març de 2018 4:49 pm
  • Pingback: Meeples de l'Estany

  • Ganes de jugar-hi

   7.50

   Bé, es un bon joc, m’agrada. Té diferents estratègies que poden dur a la victòria però ja portem forces partides seguides… potser en descansem una mica, no?

   Alex 9 d'abril de 2018 12:02 pm

  Leave a Comment