Cards Agains Humanity

Written by

4-30 jugadors. 30 minuts. El seu eslògan ja ho diu tot “a party game for horrible people”… Realment es tracta d’un joc de fer jocs de paraules amb conceptes molt escatològics o políticament molt incorrectes, des de religió, etnia, edat o temes sexuals: el porn sadomasoquista alemany, Tiger Woods, l’olor del vells, la mort …

Els punts i la victòria es irrellevant, l’únic que val la pena es riure amb les bestieses que es proposen.  Per posar un exemple: “Què empitjora amb els anys?” “Els discapacitats profons”… S’ha de tenir un humor especial per jugar-hi…

Cards Agains Humanity

Cards Agains Humanity
87.666666666667

Ganes de jugar-hi

0/10
  Article Categories:
  Jocs

  Comments

  • Ganes de jugar-hi

   8.00

   Molt surrealista. M’agradaria trobar alguna manera de reciclar més les cartes i treure’m de sobre les dolentes… Tot i així tinc ganes de probar “noves combinacions”

   Alex 30 d'octubre de 2017 6:39 pm
  • Ganes de jugar-hi

   9.30

   Un joc molt interessant però amb un risc elevat de casàstrofe si el treus amb la taula erronia.

   Un fart de riure, politicament incorrectissim.

   Xavi 30 d'octubre de 2017 7:52 pm
  • Ganes de jugar-hi

   9.00

   Sóc horrible people, ho reconec. M’encanta l’humor políticament incorrecte (junt amb l’humor totalment absurd, els meus preferits) i aquest joc està fet a mida per a mi.

   Com diu en Xavi, cal cuidar molt amb qui es juga, doncs cadascú té el seu propi sentit de l’humor i del que és o no és material humorístic. A l’igual que “Sexy”, és un joc amb el que sempre vigilaria molt a quina taula el proposo abans d’iniciar-lo.

   11/10 GG

   Andy Alvein 16 de novembre de 2017 8:11 pm

  Leave a Comment