Com fer un puzzle i cagar-la amb la primera peça

Written by

Aquest cap de setmana vam estrenar el  Sagrada. Cap dels presents hi havia jugat (jo només havia fet un solitari), així que vam fer l’explicació oportuna de les regles i exemples… Tot i així, dos jugadors se les van empescar per triar malament un dau de 7 i possar-ho erròniament a alguna de les 14 caselles disponibles. Per sort, en Marc va venir al cap de poc al seu rescat i vam decidir reiniciar la partida. Al final el joc té més gràcia del que sembla amb l’explicació. La puntuació final mínima va ser 45 i la màxima 56. No sé com anaven la resta de jugadors però jo no era gaire conscient de qui guanyava o qui no; ja tenia prou maldecaps amb resoldre el meu propi merder.

Després va caure el Illa de Skye… un carcassone vitaminat… Un joc, de fet, al que només s’hi assembla pel fet d’haver de possar llosetes. Té un mecanisme de mercat i puntuació força original que fan que el joc prengui una dimensió totalment diferent del Carcassone. Curiosament, com només van sortir peces rares (o això deien els jugadors experimentats), vam guanyar els jugadors novells. Ara en diran sort, d’això.

Al final, després de diversos mesos de no haver vist taula, vam jugar al Ricochet Robots. Amb una partida a on tothom va puntuar, molt repartida.

Article Categories:
Trobades

Leave a Comment