Dungeon Lords

Written by
2-4 jugadors, 90 minuts —

Al Dungeon Lords ens encarreguem del manteniment i la gestió d’un calabós… amb monstres, amb els túnels, amb trampes… per a que després vingui una colla d’herois i ho destrossin tot. Ideal per a 4 jugadors, però les primeres partides passen de 2 hores.

La segona partida que vam fer va durar 112 minuts, una mica més àgil. El resultat final no va ser gens ajustat ja que un parell de jugadors es van allunyar força en el tema de puntuació respecte als altres dos. Personalment, les batalles d’aquesta segona partida han sigut força més fàcils que la primera; segurament degut a que tenia molts guerrers i només un monjo, cap lladre i poca màgia…

Idees apreses jugant:
-tot i que els guerrers son forts, no tenen poders especials i son “fàcils” de matar matemàticament.
-tenir herois de només 1 o 2 tipus, facilita molt la tasca. Les batalles son més fàcils.
-els títols honorífics a final de partida valen moooolts punts, son definitius a l’hora de decidir qui guanya.

Dungeon Lords

Dungeon Lords
83

Ganes de jugar-hi

9/10
  Article Categories:
  Jocs

  Comments

  • La cosa més important del joc, sens dubte, és està atent al canvi de torn i veure quines cartes dels altres jugadors queden fora i quines no. A mi això l’altre dia gairebé em costa la llicència de dungero!

   Marc 6 d'agost de 2017 10:40 am
   • Si, si, es bàsic. A més, el fet de no poder fer l’acció d’una carta es força dolent, tenint en compte que cada any són només 4×3 accions. El fet de perdre’n una o dos per any es molt dolorós… Per tant, sempre s’ha d’estar atent a veure què volen els altres jugadors i quines cartes han descartat.
    De fet en una ronda tots voliem monstres i jo era l’últim. Tots vareu agafar monstre i jo vaig decidir guardar-me la carta per la següent ronda. Si no m’hagués fixat, hagués perdut l’acció i al fixar-me, vaig poder triar el monstre que vulgués a la següent ronda i de forma gratuïta.

    Alex 7 d'agost de 2017 1:37 pm
  • Ganes de jugar-hi

   8.70

   Moltes ganes de jugar-hi

   Alex 16 d'octubre de 2017 5:12 pm
  • Ganes de jugar-hi

   7.50

   És un bon joc on la primera partida pràcticament és tota d’aprenentatge. Tinc ganes de tornar-hi a jugar a veure si milloro la puntuació…

   Víctor Riverola Rodriguez 2 de novembre de 2017 8:04 am
  • Ganes de jugar-hi

   8.70

   Moltes ganes de provar-lo

   Xavi Ametller Serrat 29 de desembre de 2017 9:15 am

  Leave a Comment