Evolution

Written by

2-6 jugadors – 60 minuts . Un joc on cada jugador porta una espècie i ha d’aconseguir proliferar, adquirint nous trets o fins i tot crear noves espècies. Un joc tècnicament de cartes, amb un petit taulell central i unes fitxes que marquen la quantitat d’aliment disponible pels herbívors. La mecànica del joc consisteix en la gestió de cartes, ja que aquestes es poden fer servir per manipular el clima, la quantitat d’aliment que rebrem, ampliar la població d’una espècie o crear una mateixa espècie. Tot això amb qualsevol carta.

Per si fos poc, hi ha alguns jugadors que optaran per crear una espècie de carnívor, que es dedicarà a alimentar-se dels herbívors dels altres jugadors. Seguint la lògica de la cadena tròfica, hi ha molts menys carnívors que no pas herbívors i normalment menys de la meitat dels jugadors aconseguiran fer sobreviure un carnívor.

Nosaltres juguem amb l’expansió de “climate” ja inclosa al joc.

Evolution

Evolution
84.333333333333

Ganes de jugar-hi

0/10

  Pros

  • mecanisme original
  • estètica
  • relació atzar-estratègia

  Cons

  • cartes en anglès
  • costa remuntar
  Article Categories:
  Jocs

  Comments

  • Ganes de jugar-hi

   8.00

   Tot just hi he fet un parell de partides, i vaig veure que encara hi havia algunes coses que se m’escapaven. Però em sembla un joc molt entretingut i amb estratègies variades, i no diria que no a una altra partida.

   Andy 13 d'octubre de 2017 5:51 pm
  • Ganes de jugar-hi

   8.80

   És un joc que és difícil de disfrutar a la primera partida, però com més hi jugues més ganes tens de tornar-hi ja que les combinacions estratègiques són molt àmplies i sempre et quedes amb el “regustillo” de: què passaria si a la propera probés això…

   Víctor Riverola Rodriguez 2 de novembre de 2017 7:59 am
  • Ganes de jugar-hi

   8.50

   Des de que fem servir les noves regles, el joc ha guanyat. També es cert que no he perdut de molt l’última partida. Tinc ganes de tornar-ho a provar o obtenir la meva revenja!!!!

   Alex 10 de gener de 2018 4:52 pm

  Leave a Comment