Girs inesperats

Written by

Ahir va venir un nou jugador al grup, en Jordi. Per no espantar al personal vam fer una mica de jocs variats… L’últim dia que va fer un joc dens amb nouvinguts no van tornar (a l’Elena no li va agradar el Dungeon Lords).

Primer vam fer un Azul, on l’Andreu ens va donar una pallissa indiscutble. Pràcticament duplicant la puntuació de la resta de jugadors.

Després vam fer un Splendor amb idèntic resultat. L’atzar del joc va somriure de manera descarada a l’Andreu durant la primera meitat de la partida. A partir d’aleshores ja només es tractava de mantenir l’avantatge inicial… Va fer gairebé el doble de punts que la resta…

Tot i la meva insistència en fer un Ricochet robots o un escape the curse of the temple, al final van treure un Fauna. L’Andreu, per variar, es va distanciar del grup doblant-nos en punts fins a les últimes rondes. El primer gir inesperat va ser a mitja partida… A que no sabeu on viu el ajolote (ambystoma mexicanum)? Si heu respost  “la regió de Mèxic”, us heu equivocat.

Cal destacar la lleugera sobreestimació feta sobre la mida dels rinoceronts blancs (foto). Just a la última ronda aquest rinoceront blanc em va permetre fer 44 punts i em vaig situar 2 punts per davant de l’Andreu. Impressionant e inesperat sprint final. Ningú se l’esperava, ni jo mateix.

 

Com a cloenda vam treure el pols al Fearsome floors (Finstere flure). L’Hèctor anava guanyant, l’Andreu i jo igualats i el Jordi va optar per una estratègia diferent. En comptes de potenciar alguns personatges va decidir portar-los tots força equilibrats fins al final. Just en el moment en que l’Hector anava a guanyar, l’Andreu i jo vam idear aquesta genialitat (bé, a mí se’m va acudir, però si ell no hagués posat aquesta fitxa groga just aquí, no hauria funcionat, encara no sé si ell ja ho havia calculat o no). L’Hector volia fer servir la seva peça blava com a esquer per a desviar el monstre i que no sortís per la paret. Recordem que quan el monstre es troba a dues víctimes equidistants, decideix tirar pel recte. Així que vermell i groc es van posar cadascú just al costat del monstre:

Finalment el monstre va atravessar la paret, va sortir per l’altra punta del taulell matant a l’Hèctor, que ja es veia guanyador. A la ronda següent vaig guanyar per sentit de joc, ja que inmediatament després hi va arribar l’Andreu.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Trobades

Comments

Leave a Comment