Instruccions

Registre:

Us podeu registrar a dalt a la dreta, amb el vostre compte de facebook. Si no en teniu, comenteu-m’ho i us dono una manualment. En la versió mòbil, l’enllaç es a sota de totes les noticies.

Categories:

  • Trobades: comentaris sobre les últimes trobades.
  • Novetats: els últims jocs que hem adquirit o propostes per a jugar durant les pròximes trobades
  • Jocs: el calaix de sastre on van a parar els jocs que ja no son “novetats”

Trobades:

Pel tema de les trobades. Només cal obrir la secció de “Pròximes trobades” i sortirà el panell per seleccionar dia. També existeix l’opció de marcar “no puc venir”, es interessant per diferenciar qui ha votat que no pot, de qui no ha votat i encara no sabem la seva disponibilitat.

Puntuar un joc:

Entreu a qualsevol post que sigui una revisió d’un joc. A la part de comentaris podreu posar la vostra nota.

Escriure al blog:

A l’entrar amb el vostre perfil us veureu diferents opcions a la part superior:

-Afegeix: podreu escriure una entrada nova

-Editar post: editar una entrada prèvia.

Per tal de penjar nous jocs i propostes s’ha de crear una entrada nova. Escribiu el que vulgueu i afegiu una imatge del joc abaix a la dreta en la secció d’imatge destacada. Quan feu l’article veureu que sota de tot apareix l’opció de “is this a review?”, heu d’escollir que sí i posar la nota que li poseu vosaltres al joc.

Si afegiu la categoria de Novetat, sortirà en gran a l’inici, serà una de les propostes per a la següent trobada. Crec que seria interessant que tothom hi participés i expliqués les seves experiències durant les partides i les seves propostes…