Labyrinth

Written by

Estem inmersos en un laberint ple de trampes i passadisos sense sortides. A més hi ha un golem que matarà a qui es trobi pel camí… i un enemic encara més temible: els altres jugadors. De 2 a 6 jugadors, es juga en menys d’una hora si tothom ja hi sap jugar. Idealment per a 3 o 6 jugadors. Sorprenent 5.9 de puntuació a la BGG.

A la primera partida que es va fer la Mireia i en Victor es van barallar i algú va aprofitar l’ocasió per guanyar. A la segona partida, la Mireia va fer gala de les seves habilitats especials per anar corrent fins a la sortida mentres estavem matant a l’Andreu.

Nota mental 1: no anar a pixar al principi de la partida.
Nota mental 2: no ser l’Alex, o tothom farà un pacte en contra teu per rodejar-te de trampes tot just començar el joc… “perquè en algún lloc s’han de posar les peces, no?”

Labyrinth

Labyrinth
70

Ganes de jugar-hi

0/10
  Article Categories:
  Jocs

  Comments

  • Ganes de jugar-hi

   7.00

   Força entretingut però crec que només per a 6 jugadors, per a qualsevol altre quantitat de jugadors queda una mica descompensat…

   Alex 11 de novembre de 2017 10:12 am
  • No a tots els jocs tens poders com “succió”, “dominació”, “control”… Mmmm…

   Marc 11 de novembre de 2017 4:04 pm
  • Ganes de jugar-hi

   7.00

   La tercera edició (la que vam jugar) té una puntuació de 6’8 a la BGG, la qual cosa ja li fa més justícia. Molt ben aconseguida la asimetria entre els personatges.

   Víctor Riverola Rodriguez 15 de novembre de 2017 10:10 am
  • Ganes de jugar-hi

   7.00

   És la tercera edició? Em pensava que era la primera o.O En fi, vaig tan despistat com sempre. Doncs tot i ser la tercera edició, té uns quants punts sense aclarar (essencialment quan hi ha xocs de regles entre diferentes habilitats) que ja podrien estar corregits. És un error que en una primera edició ho perdono fàcilment, però en una tercera ja no.

   Andy Alvein 16 de novembre de 2017 8:04 pm

  Leave a Comment