Ludivers 2018

Written by

Torna un any més el Ludivers, el festival més juganer que tenim a Girona, dedicat a tot allò que forma part del món lúdic, la creativitat i la imaginació. Aquest any amb un programa força extens.  Comento algunes propostes que em criden l’atenció:

  • “Es pot ser profe i friki?“: Experiències educatives inspirades en el joc i el món friki. Fas servir el joc a les teves classes? Creus en el joc de rol com a eina educativa? Defenses que llegir còmics és llegir? El cinema o les series formen part de la teva experiència educativa? Aquesta edició d’InnoBar Friki especial Ludivers és l’espai on compartir les teves innovacions educatives amb altres companys i demostrar que els docents també tenen una part friki. Inscripció oberta a https://www.innobar.net/ludivers
  • Quiz Friki: organitzat per Kodama. Es farà un Quiz friki pels més experts en sèries, dibuixos, pel·lícules i jocs! LLOC: Plaça de l’U d’Octubre DIA i HORA:  Dissabte 26 de maig a partir de les 21h.
  • Taller de Slime… crec que això pot ser molt divertit per pares amb nens… pels meus no… massa empastifat? No, home, no.
  • Torneig de “la Leyenda de los cinco anillos”, partides de Blood Bowl, introducció a Magic (¿?)…
Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Altres

Comments

Leave a Comment