Primera trobada “massiva”

Written by

Aquest cap de setmana ens vam trobar 8 jugadors, amb la iniciació d’en Xavi… Ho sento, però ja arribes tard per les estadístiques, eh? Com ja haviem comentat, vam decidir partir el grup en 2 taules i fer partides a jocs de 4 o menys jugadors.
Després de molt patir, en Marc no va portar el Topoum, si no que vam estrenar el Torres. Un joc d’estratègia abstracta amb un petit component de cartes i 5 accions per jugador en un mateix torn. Sembla un joc força ràpid però s’ha de reconèixer que la partida va durar uns 90 minuts…

A l’altra taula va sortir el “bar Bestial” i el Oso parc (que té força bona crítica).

Article Categories:
Trobades

Comments

 • Volies Torres? Doncs té torres!

  Marc 13 de desembre de 2017 5:48 pm
  • Mira que en tenia ganes també. Potser m’havia posat les expectatives massa altes. D’altra banda, si bé m’agraden els jocs d’estratègia abstracta, el fet de poder fer 5 accions per torn, fa que sigui impossible fer càlculs a llarg termini. I menys encara si som 4 jugadors… Potser a 2 jugadors m’agradaria més.
   De fet, hi ha un joc que es diu Arimaa (tipus escacs) que inclou 2 moviments per torn i una mena de forat pel que cauen les peces. Està dissenyat específicament per a que les màquines no puguin superar als humans en una bona temporada.

   Alex 14 de desembre de 2017 7:56 am
 • Vaja, a mi que em feia ilu que t’agradés. Tot i així, crec que li has de donar una altra oportunitat.

  Ja sé que no hauria, però no me’n puc estar. ENDEVINALLA + CHIST MARC: ¿què tenen en comú el Torres i un personatge del Kingsburg?

  Marc 15 de desembre de 2017 10:59 am
  • M’agrada, m’agrada, però no es el que m’esperava. Ara, per exemple, et puc dir que m’agrada el Topoum a 2 força més que no pas el Torres…

   El punt comú entre LA personatge número 12 del Kingsburg i el joc… son les te-torres XD
   Perdoneu, però algú ho havia de dir!!

   Alex 17 de desembre de 2017 12:37 pm
 • Marc, cada cop ets més exigents amb els jocs!

  Xavi 15 de desembre de 2017 5:37 pm
 • Gran joc! amb ganes de tornar-hi!

  Víctor Riverola Rodriguez 24 de desembre de 2017 8:50 am

Leave a Comment