Puntuar els jocs

Written by

Bones, per fí he solucionat un conflicte que hi havia entre dos extensions de la web… i que feia que això no funcionés com toca… tot i que no me n’havia adonat. Bé, tot arreglat. Ara podreu votar a la part inferior dels jocs i donar la vostra opinió.

Actualment només he posat l’opció de “valoració general” (es sobre 100), però podriem posar fins a 5 camps a puntuar: estratègia, atzar, diversió… i es faria el pro-mig del que cadascú voti. Penseu que això només servirà per aquelles entrades que fem a la categoria de “Jocs”. A mesura que aneu votant els jocs, la puntuació anirà variant.

Al lateral de la web també veureu els millor valorats. L’altre opció es posar els últims valorats (els més recents, no els pitjor valorats).

Que n’opineu? Que més voleu que canvii? Si, l’aspecte estètic de la web… ja ho sé… jo també…

Article Categories:
Altres

Comments

  • A mi ja hem sembla correcte ara, potser l’apartat del votació de les trobades és lo que veig una mica complexe.

    Sobre la valoració del jocs, quan tingui una estona ho miro.

    Xavi 4 d'octubre de 2017 10:54 am
  • L’altra opció seria poder votar “les ganes que en tenim de jugar” en comptes de la puntuació que hi posem a cada joc per se… així seria més fàcil saber a que jugarem o qué ens vé més de gust.

    Sobre les trobades… alguna proposta? El problema es que amb doodle no es pot fer cap mena de embed fins d’una altra web. O això diuen…

    Alex 4 d'octubre de 2017 11:25 am

Leave a Comment