Qui es el més malèvol?

Written by
Ja fa més d’un mes de l’última entrada del blog, hem fet força partides durant aquest més, però ahir vam estrenar el Dungeon Lords. Un joc que ja té uns anys, es del 2009, i a més, es del mateix autor que el Galaxy Trucker, Vlaada Chvatil. En general sembla que fa jocs força divertits però amb moltes regles…
Al Dungeon Lords ens encarreguem del manteniment i la gestió d’un calabós… amb monstres, amb els túnels, amb trampes… per a que després vingui una colla d’herois i ho destrossin tot.
Tot i que a la caixa diu que la partida dura 90 minuts, ja sabíem que s’allargaria una primera partida més les regles… i així va ser, més o menys 2 hores i mitja.

Tothom estava força espantat a mesura que anava explicant les regles. N’hi ha un piló. Però després el joc en sí es força àgil i no es fa tant dens com podria semblar per l’explicació. També es cert que té una certa corba d’aprenentatge, amb les partides successives jugarem millor. La majoria de nosaltres no ho vam fer gaire bé a la primera part del joc i a la segona part encara en patiem les conseqüències. L’Enric, però, va encertar l’estratègia durant la primera meitat i a la segona es va dedicar a acumular punts. Una pallissa en tota regla!!
Article Categories:
Trobades

Leave a Comment